Table Trace

Heeft u een zaak waar de mensen hun bestelling plaatsen aan de kassa of aan een touchscreen? En u bezorgt het eten aan tafel? Dan is het EasyVu Table Trace systeem exact wat u nodig heeft.

De klant krijgt zijn “locatie coaster” mee. Dat nummer is gekoppeld aan zijn bestelling. Hij kan gaan zitten waar hij wil. Het enige wat hij moet doen is de locatie coaster op een identificatiekaart of sticker op zijn tafel leggen. Daardoor herkent de locatie coaster op welke tafel hij ligt en stuurt dit door naar de PC of tablet in de keuken. De bediening loopt nu rechtstreeks naar de juiste tafel. Dat zorgt niet alleen voor tijdswinst voor de bediening maar ook en vooral dat de gerechten warm op tafel komen. En dit tot grote tevredenheid van personeel en klanten.

Een EasyVu Table Trace systeem bestaat uit software die op een PC of tablet met Windows 10 moet geplaats worden, een gateway die aan de PC of tablet aangesloten wordt, een aantal locatie coasters en hun oplaadbasis en een aantal tafel identificatiekaarten of stickers.

Voordelen

  • Geen tijdverlies en de kortste afstand voor de bediening.
  • Gerechten komen op tafel met de kwaliteit waarmee ze bereid zijn.
  • Geen hectisch heen en weer geloop van de bediening met borden.
  • Kwaliteitsbeleving door uw klanten.
Resto
Table Trace PC
vuze-table-location-system_orig
tafel-traceersysteem-easyvu

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of bel 0472 28 68 71.

© Copyright 2016 - DDV Systems